top of page

wo 02 sep

|

Ecohuis

Natural Intelligence Workshop - Uitgesteld wegens sluiting Ecohuis door COVID tot 30/09

Walvissen koelen het klimaat, zwammen maken regen, termieten vergroenen de woestijn en plankton maakt wolken. De natuur weet wat werkt en wat kan blijven bestaan ondanks miljoenen jaren van radicale verandering en disruptie. Kom en ontdek waarom NI centraal zou moeten staan in beleid en business.

Registration is Closed
See other events
Natural Intelligence Workshop - Uitgesteld wegens sluiting Ecohuis door COVID tot 30/09
Natural Intelligence Workshop - Uitgesteld wegens sluiting Ecohuis door COVID tot 30/09

Tijd en locatie

02 sep 2020, 13:00 – 17:00

Ecohuis, Antwerpen, België

Over het evenement

De natuur ontwerpt, produceert en innoveert al miljarden jaren zonder uitputting, vervuiling en degeneratie. En net zoals de survivalkampioenen in de natuur, kan de mens leren leven en innoveren ten voordele —en niet ten koste— van milieu en planeet. 

Op deze interactieve workshop in Antwerpen (locatie wordt nog bepaald) leer je over NI en systeemdenken. De workshop zit tjokvol voorbeelden van gesofisticeerde oplossingen uit de natuur die ons kunnen helpen onze duurzaamheidsvraagstukken op een vernieuwende manier te belichten en aan te pakken. Ook veel voorbeelden van bedrijven en non-profit organisaties die baanbrekende innovaties geïnspireerd door de natuur bedacht hebben, passeren de revue. Sommige van deze door de natuur geïnspireerde innovaties blijken niet alleen commercieel zeer succesvol, ze helpen ook energie en materialen uitsparen, brengen een nieuwe innovatiecultuur en zorgen voor een boost in motivatie. Wil je meer weten? Schrijf je in en laat je verrassen door het vernuft uit de natuur!

Tickets

  • Vroegboekkorting

    € 100,00
    Btw: +€ 21,00 btw

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page